Головна » 2016 » Листопад » 1 » Краєзнавці ЕЦТКС - підкорили Запорізьку область!
15:40
Краєзнавці ЕЦТКС - підкорили Запорізьку область!

      З 20 по 22 вересня 2016 року в м.Запоріжжі пройшов IХ обласний природничо-краєзнавчий зльот-форум учнівської молоді «Знай, люби, бережи». У Зльоті брали участь 9 команд: «Лісова братва», «Ритм», «Молоді екознавці», «Позитрон», «Невгамовні», «Матроскін і Ко», «Бджоли», «Краєзнавці», «Веселка» з міст Енергодару і Мелітополя, Чернігівського, Мелітопольського, Бердянського, Василівського, Приморського та Веселівського районів області - усього 75 юних краєзнавців.

     Зліт проходив у польових умовах на території Національного заповідника «Хортиця» та на туристській базі «Дніпрянка» м. Запоріжжя. Протягом трьох днів команди виборювали право на перемогу у численних конкурсах та змаганнях за програмою Зльоту. На початку Зльоту команди представили себе під час театралізованого конкурсу «Візитка команди». Основні випробування для юних краєзнавці були організовані на Контрольному природничо-краєзнавчому маршруті, який складався з 4-х етапів: «Геологічні дослідження»; «Гідрологічні дослідження»; «Ботанічні дослідження»; «Зоологічні дослідження». Пізніше відбувся конкурс «Знавці рідної природи», а також конкурс самодіяльної пісні про рідний край. Протягом Зльоту юні фотографи представили свої творчі роботи в індивідуальному конкурсі «Рідна природа очима краєзнавців». До програми заходу увійшла також природоохоронна акція з благоустрою території туристичного пляжу на о. Хортиця, де відбувся Зліт.

    Переможцем зльоту у загальному заліку стала команда з м. Енергодара -«Позитрон»  (керівник команди Ясінська Н.В.) які здобули за один зліт 8 грамот:

-«Візитка команди» -1місце                                                                                                                                                          

-Контрольний природничо-краєзнавчий маршрут (КПКМ) -1місце

-Конкурс «Знавці рідної природи» І місце

-Фотоконкурс «Рідна природа очима краєзнавців» номінація: «Рослинний і тваринний світ Запорізького краю» - ІІІ місце

-Фотоконкурс «Рідна природа очима краєзнавців» номінація: «Природні ландшафти та геологічні утворення Запорізького краю» - ІІ місце

-Фотоконкурс «Рідна природа очима краєзнавців» номінація: «Природно-заповідні території Запорізької області»- І місце

-Конкурс «Ерудити-краєзнавці» - 2місце                                                                                                                                      

 -Конкурс самодіяльної пісні про рідний край - 1місце

Тож вітаємо переможців, наших краєзнавців, гордість нашого міста!!!

  

Переглядів: 676 | Додав: ctks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
).ready(function(){ var timeinseconds=3*60*60; $("span.timestaaamp").each(function(){ var curt=$(this).html(); $(this).html(timeElapsedString(+curt)); }); $(".whileremovingbuttons").each(function(){ var time=$(this).html(); var d=new Date(); var now=Math.round(d.getTime()/1000); if ((now-timeinseconds)>time && time) $(this).next("div").hide(); }); function commentbb(tx) { if (tx==1){ var str=prompt('Введите ссылку на изображение',''); var name='[img]'+str+''; } else { var str=prompt('Введите ссылку',''); var name='[url]'+str+''; } if (str) { $('#message').val($('#message').val()+' '+name+' '); $('#message').focus(); var pp = $('#message'); val = pp.val(); if (val.charAt(val.length-1) != " ") { val += " "; } pp.focus().val("").val(val); } }