Головна » 2013 » Лютий » 25 » Спортивне свято «Сімейне свято» присвячене Дню захисника Вітчизни
18:40
Спортивне свято «Сімейне свято» присвячене Дню захисника Вітчизни

      21 лютого 2013 року в малому спортивному залі ЕЗОШ№2 м. Енергодар пройшло спортивне свято «Сімейне свято» присвячене Дню захисника Вітчизни. 
        В змаганнях прийняли участь учні - хлопчики 1-А класу ЕЗОШ№2 та їх татусі та дідусі, брати.  На свято були запрошені для привітання - матусі, бабусі, сестри та ін. 
        Вступну частину підготували вчителі 1-А класу – Ушакова Ірина Сергіївна і Юлія Олександрівна. Привітали зі святом не лише хлопчиків, а і їх татусів та дідусів. Нагадали що саме чоловіки є опорою та силою нашої Вітчизни і що своїм власним дітям треба приділяти більше уваги та часу. Свої привітання та вірши розповідали і дівчата 1-А класу.  
         У спортивній частині свята керівником гуртка «Спортивна акробатика» Горбатенко Ю.В. було проведено 7 естафет. Учасників змагань було поділено на три команди по 6 чоловік:
1 команда – «Черная молния».
2 команда – «Силачи».
3 команда – «Папочки».
        Естафети пройшли дуже емоційно під голосну підтримку уболівальників дівчат та матусь.
        Як завжди, у таких змаганнях, перемогла дружба.
        Учасники отримали за активну участь грамоти та призи (конструктори). Батьки – чоловіки від своїх дітей, зроблені власними руками, листівки та пазли. А найголовніше – це гарний настрій і позитив.

        Зі святом Вас, чоловіки!!!

Переглядів: 921 | Додав: ctks | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
).ready(function(){ var timeinseconds=3*60*60; $("span.timestaaamp").each(function(){ var curt=$(this).html(); $(this).html(timeElapsedString(+curt)); }); $(".whileremovingbuttons").each(function(){ var time=$(this).html(); var d=new Date(); var now=Math.round(d.getTime()/1000); if ((now-timeinseconds)>time && time) $(this).next("div").hide(); }); function commentbb(tx) { if (tx==1){ var str=prompt('Введите ссылку на изображение',''); var name='[img]'+str+''; } else { var str=prompt('Введите ссылку',''); var name='[url]'+str+''; } if (str) { $('#message').val($('#message').val()+' '+name+' '); $('#message').focus(); var pp = $('#message'); val = pp.val(); if (val.charAt(val.length-1) != " ") { val += " "; } pp.focus().val("").val(val); } }