Головна » 2016 » Травень » 13 » «Україна починається з мене»
17:43
«Україна починається з мене»

      Вихованці Енергодарського центру туризму, краєзнавства та спорту, члени обласної громадської дитячої організації «Скаути Запорожжя» стали учасниками XXVІ Всеукраїнського збір - походу волонтерських загонів та молодіжних громадських організацій «Козацькими шляхами»

     Збір-похід проходив під гаслом  «Україна починається з мене» з 05 по 09 травня 2016 у  с. Виграїв Черкаської області  Корсунь-Шевченківського району. Метою заходу є виховання патріотизму серед дітей та молоді, пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі, популяризація волонтерського руху.

   Програмою збору-походу було передбачено велике коло активітетів для всіх учасників відповідно до вікових критеріїв та власного Скаутського досвіду. Кожного дня діти та молодь  змагались у подоланні Скаутських випробувань,  випробовували себе у різних видах спорту, набували лідерських якостей, навичок дій в екстремальних ситуаціях, вчились сумлінно служити громаді та духовно розвивались як особистості. Зрозуміти своє покликання та здобути нові навички Скаути та волонтери змогли під час випробування на звання лісу «Хитрий лис» та «Нічної гри».  Учасники збору-походу, які проживали у таборах, що носили традиційні «лісові» Скаутські назви «Скеля барса», «Печера рисі», «Барліг ведмедя», «Нора лиса» змогли спробувати себе у подоланні туристичних перешкод під час «Скаутського раллі», взяти участь у спортивних змаганнях з футболу та волейболу, поплавати на каяках, «здолати» скеледром.

З нагоди Дня пам’яті та примирення під час збору-походу учасники власноруч створили 5 тисяч маків та склали на галявині з них карту України. Наприкінці акції Книгою рекордів України було видано сертифікат щодо встановлення нового рекорду.

Наприкінці збору-походу за участю всіх учасників заходу відбулася урочиста «Лінійка посвяти», у центрі якої була карта України з маків та вогники. За доброю традицією діти та молодь понесли до себе у табори маки та часточки вогню, що символізують тепло сердець та дружби, палкий вогонь любові та поваги до рідної землі.

        

Переглядів: 849 | Додав: ctks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
).ready(function(){ var timeinseconds=3*60*60; $("span.timestaaamp").each(function(){ var curt=$(this).html(); $(this).html(timeElapsedString(+curt)); }); $(".whileremovingbuttons").each(function(){ var time=$(this).html(); var d=new Date(); var now=Math.round(d.getTime()/1000); if ((now-timeinseconds)>time && time) $(this).next("div").hide(); }); function commentbb(tx) { if (tx==1){ var str=prompt('Введите ссылку на изображение',''); var name='[img]'+str+''; } else { var str=prompt('Введите ссылку',''); var name='[url]'+str+''; } if (str) { $('#message').val($('#message').val()+' '+name+' '); $('#message').focus(); var pp = $('#message'); val = pp.val(); if (val.charAt(val.length-1) != " ") { val += " "; } pp.focus().val("").val(val); } }