Головна » 2016 » Лютий » 29 » Вечір патріотичної пісні
16:25
Вечір патріотичної пісні

   Традиційно в лютому Енергодарський центр туризму, краєзнавства та спорту проводить вечір патріотичної пісні. В цьому році тема вечора звучала так «Це -  моя Україна».

Могутня ріка бере силу з маленьких джерел, а наша культура збагачується за рахунок української пісні. Пісня є наш духовний скарб, який єднає нас, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого співучого народу.  Співаючи, ми зазираємо у нашу історію, у минуле. Коли звучить пісня, то серце наповнюється почуттям любові до рідного краю, до свого народу, до України. Розмаїття українських пісень вражає. Радісні, сумні, жартівливі, героїчні, обрядові – всі вони прекрасні. В цьому ще раз переконалися вихованці Центру туризму. На вечорі звучали пісні Святослава Вакарчука, Скрябіна, «Пісня про матір» на слова Б.Олійника, «Козацька похідна», українські народні пісні. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять про героїв Небесної сотні і героїв війни на Донбасі.

Хіба можна знищити народ який має такий міцний стержень як пісню. Вона передається нам із покоління в покоління і поряд завжди, супроводжуючи все життя. Хочеться вірити, що український народ, який піднімається з колін історії, встане на повний зріст, розправить свої крила і залунає наша українська пісня, і попливе її дзвін далеко, далеко над землею.

       

Переглядів: 593 | Додав: ctks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
).ready(function(){ var timeinseconds=3*60*60; $("span.timestaaamp").each(function(){ var curt=$(this).html(); $(this).html(timeElapsedString(+curt)); }); $(".whileremovingbuttons").each(function(){ var time=$(this).html(); var d=new Date(); var now=Math.round(d.getTime()/1000); if ((now-timeinseconds)>time && time) $(this).next("div").hide(); }); function commentbb(tx) { if (tx==1){ var str=prompt('Введите ссылку на изображение',''); var name='[img]'+str+''; } else { var str=prompt('Введите ссылку',''); var name='[url]'+str+''; } if (str) { $('#message').val($('#message').val()+' '+name+' '); $('#message').focus(); var pp = $('#message'); val = pp.val(); if (val.charAt(val.length-1) != " ") { val += " "; } pp.focus().val("").val(val); } }