Головна » 2017 » Вересень » 28 » Всесвітній День туризму
14:08
Всесвітній День туризму

27 вересня 2017 року у місті пройшли спортивно-розважальні заходи до Всесвітнього дня туризму, організатором яких виступив Енергодарський центр туризму, краєзнавства та спорту за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді, управління освіти міської ради.

З вітальними словами до учасників заходу звернулись заступник міського голови Яна Дабіжа та директор ЕЦТКС Наталія Ясінська.

Об'єднавшись у команди, діти змагалися у орієнтуванні та естафеті на трасі перешкод «Фріроуп». Переможці змагань отримали медалі та подарунки від виконавчого комітету міської ради.

В рамках заходу відбулося нагородження команд-переможців відкритої першості «Кубок з туризму — 2017», яка проводилась серед учнівської молоді протягом 2016-2017 навчального року та включала проходження 9 етапів, таких як «Техніка пішохідного туризму», «В’язання вузлів», «Розпалювання багаття», « Спортивне орієнтування» та інші.

За підсумками відкритої першості з туризму серед вихованців ЕЦТКС «Кубок з туризму - 2017» місця розподілились таким чином:

молодша група:

І місце – команда «Іскра» (керівник Кулєпов Є.О.)

ІІ місце – команда «Еверест» (керівник Мильнікова Н.В.)

ІІІ місце – команда «Азимут» (керівник Місецька О.С.)

середня група:

І місце – команда «9 кедів» (керівник Попротський С.М.)

ІІ місце – команда «Тарпан» (керівник Ленінець Г.В.)

ІІІ місце - команда «Котигорошко» (керівник Карев О.М.)

старша група:

І місце - команда «Енерджі» (керівник Карев О.М.)

ІІ місце – команда «Меридіан» керівник Місецька О.С.

Команди, які посіли перші місця були нагороджені перехідними кубками, медалями, грамотами та отримали сертифікати на проходження мотузкових дистанцій у «N-парку». Команди, які посіли другі та треті місця, нагороджені медалями та грамотами. Керівники команд-переможців відзначені сувенірною продукцією від виконавчого комітету міської ради.

      

 

Переглядів: 512 | Додав: svetlana_chastuhina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
).ready(function(){ var timeinseconds=3*60*60; $("span.timestaaamp").each(function(){ var curt=$(this).html(); $(this).html(timeElapsedString(+curt)); }); $(".whileremovingbuttons").each(function(){ var time=$(this).html(); var d=new Date(); var now=Math.round(d.getTime()/1000); if ((now-timeinseconds)>time && time) $(this).next("div").hide(); }); function commentbb(tx) { if (tx==1){ var str=prompt('Введите ссылку на изображение',''); var name='[img]'+str+''; } else { var str=prompt('Введите ссылку',''); var name='[url]'+str+''; } if (str) { $('#message').val($('#message').val()+' '+name+' '); $('#message').focus(); var pp = $('#message'); val = pp.val(); if (val.charAt(val.length-1) != " ") { val += " "; } pp.focus().val("").val(val); } }